The Unmarried Mother

Mitt liv som vintage & inrednings fantast, mamma & nybliven fru

Sellpy del 3

Publicerad 2015-08-31 21:49:00 i Bröllop, Vintage,

Jag har fått svar från Sellpy angående material och fläckar. Jag blev erbjuden kompensation på 20% av värdet. Deras svar på hur de avgör materialet var väl lite luddigt, så jag kommer definitivt att ha det i åtanke när jag budar på deras auktioner. Om man t.ex budar på någonting som man tror är 100% ull och visar sig vara polyester är inte 20% av summan riktigt skillnaden på värdet.

I mitt fall var slutpriset ändå inte så pass mycket att det svider så ordentligt, jag var mest bara intresserad av vad de skulle svara på lite klagomål.

Nu har jag ju en del brudklänningar, jag åldersbestämmer för fullt. Då det är svårt att avgöra ålder på brudklänningar som ofta är skräddarsydda eller hemmasydda helt utan etiketter kommer det antagligen ta en del efterforskning. Min magkänsla säger att jag har haft tur och fått några riktiga pärlor. Därför funderar jag på att lägga upp några blogginlägg där jag går igenom hur jag har bestämt åldern på några klänningar i hopp om att det kan underlätta någon i framtiden.

Om

Min profilbild

Supermom

Vintage älskande före detta ensamstående mamma, blivande fru & syvmamma.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela